Medicinale zeep

De 'medicinale' zeep van olijfoliezeep.nl is zeer geschikt bij een gevoelige huid! In de zeep van olijfoliezeep.nl zitten geen kunstmatige stoffen zoals geur- en kleurstoffen. Alle ingrediënten van medicinale zeep zijn natuurlijk en van hoge kwaliteit. Voor onze Aleppo zepen wordt de beste olijfolie uit Syrië gebruikt en de Antiochië en Mardin zepen komen uit Turkije en zijn gemaakt van pure 1ste persing olijfolie met natuurlijke etherische oliën. Omdat de zeep veel vitamine E bevat, wordt de huid verzorgd en herstelt deze van allerlei invloeden van buitenaf.

Medicinale zeep gebruiken

Je kiest ervoor 'medicinal'e zeep van olijfoliezeep.nl te gebruiken wanneer je last hebt van huidproblemen zoals eczeem of psoriasis. Ook bij een droge huid, wondjes of haaruitval kun je gebruik maken van medicinale zeep. Olijfoliezeep.nl heeft een aantal merken zeep die zeer geschikt zijn bij huidproblemen:

  • Aleppo zepen
  • Antiochië zepen
  • Mardin zepen

* Wij noemen dit 'medicinale' zepen omdat mensen met huidproblemen erg veel baat hebben bij het gebruik van de aleppozeep met laurierolie. Maar... dat wil niet  zeggen dat iedereen verlost wordt van huidkwalen zoals bv. psoriasis.
Wij raden ten sterkste aan om bij serieuze huidklachten uw huisarts te raadplegen!

Contact

Olijfoliezeep.nl is graag je leverancier van 'medicinale'zeep in Nederland en België. Ook kunnen wij je adviseren over het gebruik en de werking. Neem contact met ons op, stuur een e-mail naar info@olijfoliezeep.nl of vul het contactformulier in.

 

OlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_02.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_03.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_04.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_05.jpg

 

© 2010 - 2024 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel