HAMAMDOEKEN

Mooi, zacht, handig en exclusief!                             

De eeuwenoude Turkse Badhuizen, de Hamams, welke te vinden zijn in Oost-Europa, Turkije en het Midden-Oosten bieden een wellness gehalte op hoog niveau. Genieten van het baden en wassen gaat gepaard met traditionele pestemals, fouta's, saunadoeken of simpelgezegd met hamamdoeken. Onze hamamdoeken zijn gemaakt van het het beste katoen. Ze nemen veel vocht op. Hamamdoeken zijn dun, soepel, licht van gewicht en droogt snel op

Een hamamdoek kan gebruikt worden als kraamdoek, bij een sauna bezoek, badhanddoek, sportdoek of als stranddoek.

Tip: wanneer men een zeer gevoelige huid heeft kunnen wij een hamamdoek aanraden. Deze zijn zachter dan gewone handdoeken. Hamamdoeken zijn ook zeer geschikt om voor baby’s te gebruiken. Door het hydrofiel katoen kun je jouw kindje er goed mee afdrogen of ermee inwikkelen.

De hamamdoek is dan ook erg leuk om als kraamcadeau te geven.

Hoe kun je een hamamdoek dragen:

 

 

 

 *Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname.
De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd.
Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

 *De foto's blijven een benadering wat kleur betreft.

 

Sorteer op
 • Hamamdoek 'deniz' ocean breeze
  Hamamdoek 'deniz' ocean breeze
  € 19,95
 • Hamamdoek 'deniz' sturdy petrol
  Hamamdoek 'deniz' sturdy petrol
  € 19,95
 • Hamamdoek 'deniz' chic anthracite
  Hamamdoek 'deniz' chic anthracite
  € 19,95
 • Hamamdoek Beyoglu Citrus
  Hamamdoek Beyoglu Citrus
  € 22,50
 • Hamamdoek Beyoglu grand bazaar
  Hamamdoek Beyoglu grand bazaar
  € 22,50
 • Hamamdoek Beyoglu akide
  Hamamdoek Beyoglu akide
  € 22,50
© 2010 - 2020 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel