Olijfolie huidverzorging

Bij Olijfzeep Nederland verkopen we verschillende soorten zeep van olijfolie voor een optimale huidverzorging! Veel van onze producten zijn geschikt voor elke huidtype. Door de 100% natuurlijke ingrediënten en de bijzondere bestanddelen van olijfolie kunnen ze zowel voor haar als huid gebruikt worden. Ook bij huiduitslag als eczeem kunnen onze producten gebruikt worden. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor de verzorging van uw huid en daar informeren we u graag over!

Olijfolie voor een optimale huidverzorging

Aleppo- of olijfoliezeep is een 100% natuurlijke en plantaardige zeep van biologische afkomst. Bij Olijfzeep Nederland vinden we alleen het beste goed genoeg voor uw huid en haar en dat ziet u dan ook direct aan de producten in onze webshop. Olijfolie in producten voor huidverzorging zorgen voor een bijzonder zacht gevoel en maken uw huid weer soepel en veerkrachtig. In onze overzichtelijke webwinkel vindt u diverse soorten verzorgingsproducten met olijfolie als hoofdbestanddeel. Benieuwd welke producten het beste bij u passen? Vraag ons dan gerust om een advies!

Bijzondere producten

Naast olijfolie gebruiken we ook andere natuurlijke stoffen voor onze producten voor huidverzorging. Zo hebben we enkele artikelen die verrijkt zijn met laurierbesolie. Dit zorgt voor een bijzonder goede doorbloeding van de huid en heeft een genezende werking op kleine wondjes. Meer weten over onze producten en de medicinale werking? Mail ons, info@olijfoliezeep.nl en u ontvangt de nodige informatie.

 

OlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_02.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_03.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_04.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_05.jpg

 

© 2010 - 2024 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel