Aleppo | fles zwarte zeep

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 15,75 (inclusief btw)

Aleppo zwarte (afgeleid van de donker bruine kleur van de olijfolie)  huishoudzeep is een voordelige allesreiniger, een echte kanjer.
Deze zeep wordt niet alleen voor je huid of in het huishouden gebruikt maar ook voor de tuin. Gemaakt van olijfolie volgens het traditioneel recept en is verrijkt met laurierbesolie conform de Aleppo traditie.

Deze Aleppo zeep is hypoallergeen ook perfect voor de meest gevoelige huid, ruikt fris en heeft geen toegevoegde geur- of kleurstoffen.

Waarvoor bedoeld: Aleppo zwarte zeep reinigt alle soorten vloeren (tegels, houten vloeren, vinyl, terracotta, natuursteen en beton), tapijten, marmer…; Bijzonder geschikt als afwasmiddel, voor keukenoppervlakken en kookplaten, badkamer, kunststof…; kan gebruikt worden als wasmiddel, reinigt zowel verfborstels als make-up borstels.
5 dopjes op 1 liter water is voldoende om uw vloer schoon te maken. Voor het gewone huishouden is een scheutje Aleppo zwarte zeep voldoende in een emmertje water.
In de tuin is het geschikt voor het ecologisch verwijderen van schimmel veroorzaakt door bladluizen, maar ook groene aanslag op tegels laat zich makkelijk verwijderen. Door de laurierolie blijven mieren op een afstand.
5 dopjes op 1 liter is voldoende om schimmel, bladluizen en spint te voorkomen in uw planten.
Huisdieren; ook uw huisdier, hond en paard, kunt u met deze zeep wassen. Zorg dat het niet in de ogen komt. Na het wassen de vacht goed uitspoelen.
Wasmiddel; 4 dopjes zwarte zeep is voldoende om uw gekleurde was te wassen. Voeg voor de witte was eventueel aluin poeder toe om grauwheid te voorkomen.

1000ml

© 2010 - 2023 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel