Olijfoliezeep haar

De beste olijfoliezeep voor het haar is te bestellen in de webwinkel van olijfoliezeep.nl. De shampoos in ons assortiment worden op traditionele wijze gemaakt. Olijfoliezeep voor het haar verstoort het evenwicht van de hoofdhuid niet, maar kan het haar juist op natuurlijke wijze voeden en beschermen. De producten uit turkije  zoals de vloeibare olijfzeep, shampoo van olijfoliezeep.nl zijn gemaakt van eerste persing olijfolie. Daardoor zijn de shampoos rijk aan vitamine E en antioxidanten.

Haarzepen voor het haar geschikt voor mensen met huidklachten

Sinds kort hebben wij ook haarzepen. Onze speciale haarzepen voor het haar zijn geschikt voor mensen met huidklachten omdat er enkel natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en gemaakt zijn met wel 5 soorten oliën. Deze haarzepen zijn onder meer geschikt voor mensen met klachten als:

  • Jeuk
  • Eczeem
  • Droge hoofdhuid

Door de samestelling is de zeep makkelijker uit het haar te spoelen dan een Aleppo zeep, maar men moet wel langer spoelen dan je normaal gewent bent. Deze haarzepen zorgen voor een gezonde hoofdhuid en geeft mooi glanzend haar. ( lees ook eens onze tips).

Contact

De beste olijfoliezeep voor het haar is te bestellen bij olijfoliezeep.nl. Indien je nog vragen hebt over de werking en het gebruik van de shampoos kun je contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail aan info@olijfoliezeep.nl.

 

OlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_02.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_03.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_04.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_05.jpg

 

© 2010 - 2024 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel