Natuurlijke scheerzeep

Natuurlijke scheerzeep vind je in de webwinkel van olijfoliezeep.nl. Scheren met biologische zeep is goed voor je huid en voor de planeet want in natuurlijke scheerzeep zijn geen synthetische en chemische stoffen opgenomen. Dat voorkomt gezondheidsrisico’s omdat deze stoffen vaak een overgevoeligheid van de huid kunnen veroorzaken. De pure en natuurlijke stoffen in scheerzeep van olijfoliezeep.nl zijn verzorgend en verzachtend voor de huid waardoor deze niet geïrriteerd raakt en verzorgd blijft.
Ook hebben wij nu een fijne scheerzeep in een blikje, klik hier.

Natuurlijke scheerzeep bestellen

Bij olijfoliezeep.nl kun je heel eenvoudig natuurlijke scheerzeep bestellen. Je selecteert het product van je keuze in de webwinkel en betaalt vervolgens via betalingssysteem KLARNA. Binnen Nederland worden bestellingen vanaf €40,00 zonder verzendkosten verzorgd, voor België geldt dit vanaf een bedrag vanaf €65,00. Je kiest voor olijfoliezeep.nl omdat:

  • Wij enkel natuurlijke producten verkopen.
  • Wij onze producten alleen leveren via de webwinkel.
  • Wij veel kennis en ervaring hebben met het gebruik van olijfolie in verzorgingsproducten en je daarom veel tips kunnen geven.

Contact

Kies voor de natuurlijke scheerzeep van olijfoliezeep.nl en voorkom gezondheidsrisico’s. Vragen over onze producten of over het bestellen daarvan beantwoorden wij uiteraard graag. U kan het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan info@olijfoliezeep.nl.

 

OlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_02.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_03.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_04.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_05.jpg

 

© 2010 - 2024 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel