Biologische zeep

De beste biologische zeep vind je in de webwinkel van olijfoliezeep.nl. Het gebruik van biologische zeep is heel verzorgend en veel gezonder voor je huid omdat er geen synthetische en chemische stoffen in zijn opgenomen. Deze stoffen kunnen vaak een overgevoeligheid van de huid veroorzaken. De pure en natuurlijke stoffen in de zeep van olijfoliezeep.nl hebben een verzorgende en verzachtendewerking voor de huid waardoor deze niet geïrriteerd raakt en verzorgd blijft.

Biologische zeep bestellen

Bij olijfoliezeep.nl kun je heel eenvoudig biologische zeep bestellen. Na het selecteren van het product van je keuze in de webwinkel en kun je via betalingssysteem KLARNA eenvoudig betalen. Binnen Nederland worden bestellingen vanaf €40,00 zonder verzendkosten verzorgd, voor België geldt dit vanaf een bedrag vanaf €65,00. Je kiest voor olijfoliezeep.nl omdat:

  • Je in de webwinkel enkel natuurlijke producten vindt.
  • Natuurlijk gewoon goed is voor je huid en haar.
  • Wij veel kennis en ervaring hebben met het gebruik van olijfolie in verzorgingsproducten en je daarom veel tips kunnen geven.

Contact

Kies voor de biologische zeep van olijfoliezeep.nl en voorkom gezondheidsrisico’s. Voor vragen over onze producten of over het gebruik daarvan kun je contact met ons opnemen. Je kan het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan info@olijfoliezeep.nl.

 

OlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_02.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_03.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_04.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_05.jpg

 

© 2010 - 2024 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel