Ongeparfumeerde zeep

Ongeparfumeerde zeep is te koop bij olijfoliezeep.nl. In de gespecialiseerde webwinkel vind je een groot aantal natuurlijke huidverzorgingsproducten! Ongeparfumeerde zeep op basis van olijfolie is vrij van chemische en synthetische stoffen en vrij van geurstoffen. Hoewel de zeep ongeparfumeerd is, heeft deze wel zijn heerlijke natuurlijke geur behouden. Andere zepen hebben een etherische olie als geurstof. Het gebruik van deze zeep is goed voor zowel de gezondheid van je huid als de gezondheid van de planeet!

Ongeparfumeerde zeep van olijfoliezeep.nl

Olijfoliezeep.nl heeft een groot aantal soorten ongeparfumeerde zeep. Alle zepen hebben specifieke ingrediënten en eigenschappen, maar de basis van iedere zeep zijn natuurlijke grondstoffen. Maak op basis van de informatie op de website je keuze uit onder andere:

  • Aleppo zepen
  • Antiochië zepen

Contact

Ongeparfumeerde zeep van olijfoliezeep.nl is een goede keuze voor je gezondheid! Graag adviseren we je over welke zeep het meest geschikt is voor jou. Je kunt contact opnemen via het  contactformulier  of je kan een e-mail sturen aan info@olijfoliezeep.nl.

 

OlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_02.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_03.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_04.jpgOlijfzeepNederland-Aleppo-olijfoliezeep_05.jpg

 

© 2010 - 2023 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel