Marseille zeep kopen

Marseille zeep kunt u bij Olijfzeep Nederland eenvoudig online kopen voor een scherpe prijs! Veel van de producten in onze webshop richten zich op het gebruik van de ingrediënten die de huid nodig heeft om gezond te blijven. Met 100% natuurlijke producten zijn de verzorgingsproducten voor huid en haar niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor het milieu. Bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de onze producten en de gebruikswijze!

Marseille zeep eenvoudig online kopen


Marseille zeep is een traditionele harde zeep gemaakt van plantaardige oliën die geproduceerd worden in Marseille, Frankrijk. Marseille zeep is veelal moeilijk verkrijgbaar, maar bij Olijfzeep Nederland kunt u deze bijzondere verzorging eenvoudig online kopen. De zeep bevat maarliefst 72% olijfolie en plantaardige olie en is rijk aan vitamine E en hierdoor kunnen we een uitstekende kwaliteit waarborgen. In onze webwinkel vindt u onder andere de volgende traditionele Marseille zepen:

  • Een donker groene blok met als basis olijfolie;
  • Een blanc blok met als basis plantaardige olie, zoals palmolie;
  • Een blok met als basis olijfolie en met de etherische olie van lavendel.

Olijfzeep Nederland: vraag om advies op maat

Bij Olijfzeep Nederland helpen we u graag bij het vinden van de beste verzorgingsproducten voor uw haar en huid. Wanneer u een Marseille zeep gaat kopen, kunt u ons dan ook gerust om een advies vragen. Mensen bewust maken over hoe belangrijk het is wat u op uw huid smeert, dat is onze missie! Heeft u vragen of behoefte aan advies? Mail ons even info@olijfoliezeep.nl voor uitgebreid advies!

 

 

 

© 2010 - 2024 www.olijfoliezeep.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel